Rijschool Zoetermeer

banner1

Rijschool in Zoetermeer, ook wel bekend als de ‘Sweet lake city’. Rijschool 3B geeft ook hier zijn professionele rijopleiding, die als doel heeft om eindelijk de felbegeerde rijbewijs te halen. Wij bieden onze lessen aan in een 60 minuten vorm of een blokles van 90 minuten. De blokles geniet ons voorkeur, zo leer je alvast langer in een auto te rijden.

Voor ouders die hun kinderen graag een leuk cadeau willen geven, in de vorm van rijlessen, hebben we 3 mooie pakketten opgesteld. De 3 pakketten bestaan uit 15, 20 of 25 blokkuren inclusief rijexamen!

Kan jij niet wachten om je rijlessen te beginnen in onze prachtige en veilige lesauto’s? Vraag dan zo snel mogelijk een gratis proefles aan. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, om een afspraak te maken.

Proefles aanvragen
 

De beste rijschool van Zoetermeer

Zoek je een rijschool in de omgeving van Zoetermeer? Dan ben je bij Rijschool 3B op het juiste adres. Je kunt bij ons direct terecht voor je eerste autorijles. In je eigen tempo leer je bij ons veilig auto te rijden en om te anticiperen op het verkeer. Je zult merken dat je verkeersinzicht per autorijles groeit en dat je je steeds gemakkelijker voelt in de auto. Stapsgewijs leer je veilig deel te nemen aan het verkeer en begeleiden wij je tot aan het examen. Het behalen van je examen gaat sneller dan dat je denkt.

Autorijlessen in Zoetermeer

Om je goed te kunnen voorbereiden op het examen kun je bij ons kiezen uit verschillende lessen. Je hebt de keuze uit een les van 60 minuten of indien je graag langer wilt autorijden, uit een blokuur van 90 minuten. Een blokuur is aan te raden, wanneer je meer ervaring op wilt doen of wilt ervaren hoe het is om lang in de auto te zitten. Je komt immers ook meer lastige verkeerssituaties onderweg tegen. Het is ook mogelijk om bij Rijschool 3B een compleet lespakket af te nemen. Dit is een goede optie wanneer je ouders je de rijlessen cadeau willen doen.

 Vragen? Proefles aanvragen of beginnen met lessen? Neem hieronder contact op


Je mag ons ook direct mailen op info@rijschool3b.nl of bellen op 06 83718742


Wil je een proefles voor €90 (90min)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Proefles aanvragen