Rijschool Berkel en Rodenrijs

banner4

Rijschool in Berkel en Rodenrijs, het grootste dorpje van Lansingerland. Ook hier geven wij onze klanten maar al te graag een kwaliteit goede rijopleiding. Een rijopleiding waarbij de lesinstructeur altijd rekening houdt met de behoefte van de leerling. Er is keuze uit een 60 minuten les of een blokuur (90 minuten). Het laatste geniet is een aanrader, in het begin van de lessen zal de leerling moeten wennen om auto te rijden en dan is het optimaal als je een langere rijles hebt.

Voor de ouders, die een cadeau willen geven aan hun kind, hebben we extra scherpe lespakketten opgezet. Deze pakketten bestaan uit 15, 20 of 25 blokuren inclusief rijexamen. Wij beloven onze klanten dat ze altijd in dezelfde auto zullen lessen, een Volkswagen Golf.

Hier vind je meer informatie over de prijzen.

Kan jij niet wachten om eindelijk je rijlessen te beginnen? Vind jij dat Rijschool 3b in Berkel en Rodenrijs ook een leuke rijschool is? Kom dan een proefles nemen en ervaar onze rijschool op weg. Neem ook een kijkje naar onze studentenpakket!

Proefles aanvragen
 

Bekende rijschool uit Berkel en Rodenrijs

Het behalen van je rijbewijs is echt een mijlpijl in je leven. Je hoeft niet meer door je ouders gebracht te worden naar feestjes, maar je hebt nu het heft in eigen handen. Dit geeft je veel meer vrijheid en zelfstandigheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Maar voordat het zover is, dien je eerst rijlessen te nemen. Zonder rijbewijs gaat dit feest natuurlijk niet door. Het is belangrijk om zoveel mogelijk rijervaring op te doen, alvorens je opgaat voor het rijexamen. Rijschool 3B helpt je hier mee. In je eigen tempo ga jij aan de slag.

Over de rijlessen

In de omgeving van Berkel en Rodenrijs leer je alles wat je nodig hebt om dat felbegeerde papiertje te kunnen behalen. Inparkeren, invoegen op de snelweg, spiegelen en het omgaan met lastige kruispunten. Hierdoor leer je omgaan met moeilijke situaties op de weg, die ook kunnen voorkomen tijdens het examen. Je kunt bij Rijschool 3B kiezen uit een les van vijftig minuten, maar ook uit een blokles van 90 minuten. Je leert dan om langer achter elkaar auto te rijden en je doet veel meer praktijk ervaring op. We bieden tevens voordelige, complete lespakketten aan.

 Vragen? Proefles aanvragen of beginnen met lessen? Neem hieronder contact op


Je mag ons ook direct mailen op info@rijschool3b.nl of bellen op 06 83718742


Wil je een proefles voor €90 (90min)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Proefles aanvragen