Rijschool Bergschenhoek

banner5 Ben jij woonachtig in het mooie Bergschenhoek? Dan kan jij bij ons een kwaliteit rijopleiding volgen. De lessen bestaan uit 60 minuten of een blokles van 90 minuten. Een tip is dan ook om een blokles te nemen, zo leer je alvast om langer in een auto te zitten.

Voor de ouders die hun kinderen een mooi cadeau willen geven, hebben we speciaal 3 pakketten opgesteld. Dit bedrag betaal je in een keer en dan heb je 15, 20 of 25 blokuren inclusief examen.

Ben jij helemaal overtuigd en kan jij niet wachten om je rijlessen te beginnen? Haast je dan om een proefles aan te vragen, deze kan je kosteloos aanvragen. Wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met je maken.

Proefles aanvragen
 

Rijschool Bergschenhoek

Je rijbewijs heb je bij Rijschool 3B zo gehaald. We leren je op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer in de omgeving van Bergschenhoek. Alle facetten van het autorijden komen aan bod. De eerste les maak je kennis met de lesauto. Je zult merken dat je de tweede les al veel gemakkelijker wegrijdt. Gordel om, spiegels goed zetten en starten maar. Stapsgewijs leer je op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Je leert te anticiperen op het verkeer en je krijgt al doende meer verkeersinzicht. Je leert om te gaan met moeilijke verkeerssituaties net zolang totdat je klaar bent voor het examen.

De autorijlessen

Om zoveel mogelijk ervaring op te doen, is het belangrijk om autorijlessen te nemen. Je kunt kiezen voor een les van 60 minuten of voor een blokuur van 90 minuten. De ervaring leert dat hoe langer je in een auto zit, hoe meer ervaring je kunt opdoen. Mochten je ouders je de rijlessen cadeau willen doen? Dan hebben wij aantrekkelijke lespakketten, waar je gebruik van kunt maken. Bij Rijschool 3B les je altijd in dezelfde lesauto en begeleiden wij jou op een veilige manier naar het behalen van je rijbewijs.

 Vragen? Proefles aanvragen of beginnen met lessen? Neem hieronder contact op


Je mag ons ook direct mailen op info@rijschool3b.nl of bellen op 06 83718742


Wil je een proefles voor €90 (90min)?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Proefles aanvragen