Over ons

Je rijbewijs is een éénmalige investering, die je levenslang plezier kan geven. Het genot van een auto is voor vele onbeschrijflijk, een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Voor vele ouders zal de keuze voor een kwalitatief goede rijschool een must zijn. Daarom is Autorijschool 3B 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

De rijopleiding die wij aanbieden heeft een unieke persoonlijke benadering. Dit komt doordat is dat je altijd je dezelfde instructeur hebt en de rijlessen altijd in dezelfde auto gehouden worden. Hiermee maak je efficiént gebruik van je rijlessen en kan jij volledig richten op het behalen van je rijbewijs. Rijschool 3b belooft je een moderne lesauto, een rijinstructeur die zijn afspraken nakomt, effectieve tijdsbesteding, informatieve intakeles en ruime lestijden. Zoekt u voor uw kind, vrouw of man een betrouwbare rijschool? Dan bent u hier aan het goede adres! Want Autorijschool 3B pakt je rijopleiding serieus aan! Wij zien het als onze taak om u tijdens onze rijlessen zo goed mogelijk op te leiden.

Hierdoor bent u straks in staat op zelfstandige en veilige wijze deel te nemen aan het verkeer. Wij zien het als onze taak om u tijdens onze rijlessen zo goed mogelijk op te leiden.Hierdoor bent u straks in staat op zelfstandige en veilige wijze deel te nemen aan het verkeer.

Kiest u Autorijschool 3B dan kiest u voor:

  • Een gediplomeerde en gemotiveerde rij instructeur
  • Een gecertificeerde faalangst instructeur
  • Moderne en veilig lesauto
  • Een hoge slagingskans
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding

 

GRATIS Proefles? Bel NU!