Onze rijschool in Pijnacker kan niet wachten om aan de slag te gaan met zijn leerlingen. Wij bieden onze leerlingen altijd de beste rijopleiding, aangepast met het leervermogen van de leerling. Zo leer je dus alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Je kan kiezen om een 50 minuten les te volgen of een blokles van 100 minuten. De 100 minuten les geniet ons voorkeur, omdat je dan automatisch leert om langer in een auto te zitten.

Voor ouders die een speciale verjaardagscadeau zoeken voor hun kind, hebben wij extra scherpe lespakketten opgezet. Deze bestaan uit 15, 20 of 25 bloklessen inclusief rijexamen! Hoe blij zal jouw kind wel niet zijn? Tevens lessen ze altijd in een splinternieuwe en veilige Volkswagen Golf.

Ben jij overtuigd van het feit dat onze rijschool in Pijnacker een kwaliteit rijschool is? Vind jij ook dat het wel eens tijd word dat jij je rijbewijs gaat halen? Wacht dan niet langer en vraag kosteloos een proefles aan. Wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen en een afspraak maken.

Proefles aanvragen
 

 

Rijlessen volgen in Pijnacker

De eerste rijles is altijd een spannend moment. Bij Rijschool 3B hoef je geen enkele spanning te voelen want wij begeleiden jou stapsgewijs naar het examen toe. Je lest bij ons altijd in dezelfde auto, zodat je er vertrouwt mee raakt en je kunt concentreren op het verkeer. Want het doel is natuurlijk dat jij veilig leert deel te nemen aan het verkeer, verkeersinzicht krijgt en je zelfverzekerd op de weg voelt. In de omgeving van Pijnacker start je eerste les. Je zult merken dat je iedere les al gemakkelijker weg kunt rijden en al snel goed kunt deelnemen aan het verkeer.

De autorijlessen

Om uiteindelijk op te kunnen voor het examen, is het belangrijk om zoveel mogelijk rijervaring op te doen. Bij Rijschool 3B kun je een les nemen van 50 minuten of kiezen voor een blokuur van 100 minuten. Je leert dan langer achter elkaar auto te rijden en je doet gelijk meer ervaring op. Krijg je de autorijlessen cadeau? Wij bieden ook goede lespakketten aan welke je op een veilige manier voorbereiden op het examen. Je zult zien dat de spanning tijdens de eerste rijles al snel verdwijnt en dat je in een kort tijdsbestek al goed kunt autorijden.

 

banner3

Proefles aanvragen