Rijschool Bleiswijk

Autorijschool 3B > Rijschool > Rijschool Bleiswijk

banner2

Rijschool in Bleijswijk, ook hier zijn wij te vinden. Ben jij diegene die naar een goede veilige rijopleiding op zoek is? Kom jij uit Bleijswijk en wil je niet teveel betalen voor rijlessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons heb je de volledige vrijheid om te kiezen voor een losse lesuur van 50 minuten of een blokuur van 100 minuten. Een tip van ons, is om voor de blokuur te gaan. Hiermee profiteer je maximaal van rijlessen en leer je het meest.

Voor de ouders, die nog een verjaardagscadeau zoeken voor hun kind, hebben we les pakketten opgezet. Hiermee betaal je in 1 keer een bedrag en heb je recht op 15, 20 of 25 lessen inclusief rijexamen. Daarbij komt nog kijken dat je kind zal rijden in een luxe veilige Opel Astra.

Hier vind je meer informatie over de verschillende lespakketten.

Heb je de keuze al gemaakt? Lijkt Autorijschool 3B jou een geschikte rijopleiding? Wacht dan niet langer en vraag kosteloos een proefles aan. We zullen je zo snel mogelijk terug bellen, om te beginnen. Ervaar onze rijschool in het echt!

Vrijblijvende Proefles Tarieven

Waarom onze rijschool uit Bleiswijk?

Je droomt er al een tijdje van om je felbegeerde papiertje te halen en nu is het dan zover. Je bent oud genoeg om in de auto te mogen stappen. Voordat jij je rijbewijs mag ophalen, dien je wel eerst genoeg ervaring op te doen voordat je op examen mag. Stap voor stap leren wij je veilig rijden. De eerste stap is natuurlijk het wegwijs maken in de auto. Je rijdt bij ons daarom ook altijd in dezelfde auto. We begrijpen als geen ander dat er veel op je afkomt tijdens zo’n eerste les en het is fijn als je de volgende les al vertrouwd bent geraakt met de lesauto.

De lespakketten

Je kunt bij Rijschool 3B in Bleiswijk ook voordelige lespakketten aanschaffen. Wanneer je zo’n bofkont bent dat je ouders je het rijbewijs cadeau willen geven, kan deze optie erg aantrekkelijk voor hun zijn. Naast de lespakketten, is het bij ons ook mogelijk om lessen van 50 minuten of om bloklessen van 100 minuten af te nemen. In je eigen tempo laten wij jou kennis maken met het verkeer op de weg en leren wij je hoe hier veilig mee om te gaan. Let maar op, je rijbewijs is bij ons zo gehaald.

GRATIS Proefles? Bel NU!